Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Behajózva

manchester city premier league arsenal west brom napoli leicester city összefoglaló bajnokok ligája

Sajnos az év végi hajtás miatt feltorlódtak a beszámolók, rég volt ilyen, most az utolsó októberi és az összes eddigi novemberi meccset átfutjuk.

Ez szám szerint öt meccs, és szám szerint öt győzelem. Nagyon imponáló sorozat. Több, mint imponáló.

A bajnokságban nyolc, a bajnokok ligájában hat pont az előny. Tetemes. Több, mint tetemes.

Ezek a három pontok is a zsákban, a pontokon túl azért és értékesek, mert egyiken sem játszott igazán jól a csapat, mégis (viszonylag simán) meglett a tizenöt pont. Őrület.

0 Tovább

Taktikai magasságok és mélységek

A legutóbbi három meccsét az Ethiadban. Mindhárom meccs más miatt volt érdekes, de mindhárom meccset így vagy úgy, sikerült behúzni.

manchester city premier league bajnokok ligája ligakupa napoli burnley wolverhampton összefoglaló

Előny a bajnokságban, a bajnokok ligájában, továbbjutás a ligakupában. Baromi jó idők járnak az Eastlandsen.

0 Tovább

Újabb erényeket csillogtatva

A Manchester City az utóbbi hetek után egy újabb erényét csillogtatta meg: nem játszottak jól a srácok, sőt, magukhoz képest sokat hibáztak, de mégis, viszonylag simán hozták a meccset. Nyerni tudni így is kell, rosszul játszva. Nagy erény!

manchester city sahtar doneck bajnokok ligája összefoglaló

Hat pont, hat gól és más semmi a csoportban két meccs után. Perfekt.

0 Tovább

Bend the knee and call me John Stones

Akárcsak a Trónok Harcában Jon Snow Daenerysben, úgy John Stones is csúcsteljesítménnyel rukkolt elő Rotterdamban. Két góljával keretbe foglalta a City 4 találatát, ezzel ő lett az első védőnk, akinek sikerült a Bajnokok Ligájában duplázni. Pep is megnyugodhat, hiszen végre megszerezte első idegenbeli győzelmét a tavalyi Celtic-Barcelona-Gladbach flop után.

manchester city feyenoord stones bajnokok ligája összefoglaló

0 Tovább

Könnyűnek találtattunk

monaco liverpool manchester city bajnokok ligája premier league összefoglalóKét hónap után összejött. Ha a legrosszabbkor kikapni, ez az volt. Az a röhej, hogy még csak nyerni sem kellett volna.

Nem jött össze. 6:6-ra sikerült hozni a párharcot, ez a maximum amit ki lehetett préselni a francia bajnokság listavezetőjével szemben.

Aztán jött a 'megszokott' hazai 1:1 a Liverpool ellen. Jön két nehéz meccs, gyűlnek a sérültek. Nem minden tűnik faszának.

Az előző poszt úgy zárult: megméretett a csapat. Könnyűnek találtatott.

0 Tovább

Oh, what a night! Watching City on a tuesday night.

manchester city bajnokok ligája összefoglaló monacoInstant Bajnokok Ligája klasszikus született kedd este az Etihadban.

Az utóbbi idők egyik legőrültebb meccsét sikerült behúzni, ez is beleég az agyunkba.

Volt itt minden. De tényleg minden, a futball savát-borsát sikerült belepréselni ebbe a meccsbe, aki látta jó darabig emlegetni fogja, aki nem City szurkoló csak az bosszanthatja: miért nem a saját csapata nyert egy ilyen összecsapáson?!

Ahogy Gary Lineker fogalmazott: csak az hiányzott, hogy Claudio Bravo megegyen egy pitét a kispadon.

0 Tovább

Császár? Nem. Herceg!

monaco bajnokok ligája beharangozóA Bajnokok Ligájában volt nem egy olyan kretén, aki már a sorsolásnál pezsgőt akart bontani: juhú, a Monaco lett az ellenfél. Hát apám, nem. Nincs juhú. A BL-ben itt már nincs könnyű ellenfél. Nem véletlenül lettek csoportelsők.

Végignézzük Albert herceg csapatának XXI. századi történetét, amely hullám hegyekben és völgyekben, elnök és edzőváltásban, na meg orosz pénzben bővelkedik.

0 Tovább

Tét nélkül, de szokás szerint 1:1

manchester city celtic bajnokok ligája összefoglalóA Chelsea ellen nem jött össze az 1:1, most igen, mégpedig úgy, hogy két ígéretes fiatal játékosunk is gólt szerzett, mégsem esett öngól ezen a találkozón.

Furcsa egy meccs volt, tét semmi, az első tíz perc után le is fújhatták volna - mindenki így járt volna jobban, sokkal jobban - cserébe megfigyelhettünk néhány ritkán játszatott játékost. Túl vagyunk ezen a bl őszön is.

0 Tovább

Mindenkinek jó volt így?!

manchester city borussia mönchengladbach bajnokok ligája összefoglalóIsmét a legjobb tizenhat közé került a csapat a Bajnokok Ligájában. Hurrá.

Tizenhat között, biztos csoport másodikként várhatjuk a Celtic elleni utolsó - tét nélküli - őszi bl meccset, majd tavaszra a - jelen állás szerint - a PSG, Benfica, Atletico Madrid, Monaco, Dortmund, Juventus hatos valamelyikét.

0 Tovább

Krízis? Na, az nincs.

barcelona manchester city összefoglaló premier league bajnokok ligája west bromTöbben felvetették, krízisben a csapat. Talán nem volt krízis, de a látványos felemelkedés megtört, amit egy bénácska hatos követett.

Persze mindenki dörzsölte körülöttünk a tenyerét, de két remekbe szabott sikerrel visszakapaszkodtunk. Visszatekintünk erre a két meccsre és felmérjük a hatos sorozat által okozott károkat.

0 Tovább

Felmosás

manchester city barcelona bajnokok ligája összefoglalóBenyeltük. Újra. Pep is. Mi is.

Nagy reményeim nem voltak, de reméltem nem törli fel velünk a padlót a Barca. Megtették. Megint. Hülye hibák, bivalyerős ellenfél. Lehet kapaszkodni. Megint. Az elmúlt két meccsen elhagyott négy pont a csoportban, már több mint sok.

Bosszantó, több mint bosszantó meccs. Szar érzés a padlóhoz dörzsölődni.

0 Tovább

Banánhéjkeringő

manchester city premier league tottenham összefoglaló celtic bajnokok ligájaA második Swansea elleni meccs utáni poszt végén már írtam, hogy túl sok a banánhéj, bármennyire is figyelmes az ember, rá fog lépni. Összejött.

Előfordul. Először annyi történt, hogy az egyik csapat támadószekciója a legjobban működött a szezonban, a másiknak a legrosszabbul a védőszekciója. Ennyi. A másodiknál meg még vissza sem nyertük az egyensúlyunkat és léptünk is rá a következőre. Megvan a szezon első leseggelése, fel kell állni.

0 Tovább
«
123

Átigazolások

Beharangozó

Háttér

Hírek

Meztörténet

Összefoglaló

Portré

Retrócity

Vélemény

Videó

Visszatekintés

Címkefelhő:

manchester city (195),összefoglaló (110),premier league (93),háttér (29),bajnokok ligája (28),portré (27),angol foci (26),retrócity (26),fa kupa (20),átigazolás (18),manchester united (18),derbi (16),videó (13),arsenal (11),ligakupa (10),villámposzt (9),visszatekintés (8),beharangozó (8),wembley (8),chelsea (8),tottenham (7),guardiola (7),west ham (7),mez (7),előszezon (6),community shield (6),liverpool (6),sunderland (6),noel gallagher (6),kupadöntő (6),west brom (6),leicester city (6),pellegrini (5),clean sweep around (5),everton (5),interjú (5),agüero (5),crystal palace (5),meztörténet (5),newcastle (5),swansea (4),southampton (4),liam gallagher (4),burnley (4),huddersfield (4),stoke city (4),vélemény (4),aston villa (4),bournemouth (4),balotelli (3),monaco (3),napoli (3),mancini (3),malcolm allison (3),watford (3),norwich (3),barcelona (3),mike summerbee (3),felkészülés (3),hírek (3),bayern münchen (3),bajnokcsapat (3),nike (2),hull city (2),statisztika (2),borussia mönchengladbach (2),steaua (2),zabaleta (2),wolverhampton (2),tevez (2),celtic (2),notts county (2),visszatekintő (2),bert trautmann (2),stoke (2),dinamo kijev (2),qpr (2),andy morrison (2),middlesbrough (2),sterling (2),psg (2),real madrid (2),maine road (2),stadion (2),carrington (1),gündogan (1),oasis (1),reading (1),ffp (1),financial fair play (1),edzőközpont (1),dopping (1),nolito (1),kolo touré (1),cszka moszkva (1),parma (1),offtopik (1),takitika (1),demichelis (1),dzeko (1),david james (1),santa cruz (1),bridge (1),sorsolás (1),yaya touré (1),brighton (1),etihad stadion (1),farewell (1),zabaleta (1),sahtar doneck (1),girona (1),walker (1),danilo (1),feyenoord (1),ederson (1),stones (1),richards (1),foden (1),ligakupa (1),delph (1),arsenal (1),dortmund (1),zincsenko (1),mooy (1),retrócity (1),bernardo silva (1),gól (1),eric brook (1),fulham (1),mendy (1),middlesborough (1),statisztika (1),otamendi (1),portsmouth (1),birmingham (1),leeds (1),bolton (1),west gorton (1), szent márk templom (1),scuttling (1),wigan (1),blue moon (1),neil young (1),barry (1),de jong (1),joe mercer (1),francis lee (1),villarreal (1),colin bell (1),gorton afc (1),ardwick afc (1),paul dickov (1),mike doyle (1),hart (1),gillingham (1),kinkladze (1),marc-vivien foé (1),kansas (1),etihad (1),umbro (1),gary james (1),manszúr sejk (1),les mcdowall (1),ken barnes (1),denis law (1),don revie (1),rodney marsh (1),banán (1),pozo (1),faupala (1),mihail kavelashvili (1),robinho (1),benjani (1),shaun wright-phillips (1),shay given (1),hargreaves (1),soriano (1),davies (1),andy hinchcliffe (1),patrick roberts (1),wilcox (1),marwood (1),begiristain (1),borrell (1),trevor francis (1),ali benarbia (1),angelino (1),angus gunn (1),utánpótlás (1),manu garcia (1),bony (1),imre varadi (1),shaun goater (1),brandon baker (1),cameron humphreys (1),paulo wanchope (1),nasri (1),nst (1),heinrich (1),porto (1),európa liga (1),címer (1)

Ha támogatnál minket: