Hihetetlen széria közepén a csapat, megállíthatatlan vonatként söpör félre mindent és mindenkit aki az útjába kerül. 

beharangozó arsenal gól manchester city agüero videó

Meddig lehet ez a tempót tartani? El sem tudom képzelni meddig lehet eljutni. Az biztos, ha a játékosok végre tudják hajtani Pep tervét, nagy gond nem lesz.

Ma is itt egy jelentkező, aki megálljt akar parancsolni nekünk. Sok sikert!

 

Október tökéletes lett (újabb hónap menedzsere díjat érezhet a zsebében Pep), de itt van november, rögtön egy rangadóval kopogtat be. 

Az elmúlt tíz meccsen nem sok babér termett a City-nek Wenger csapatával került szembe. 2013. december 14-én nyert a csapat Arsenal ellen, majd négy döntetlen mellé becsúszott négy vereség (sőt,a 2016-os nyári felkészülési meccsen sem sikerült megverni a londonikat), aztán 2016. decemberében egy szenzációs meccsen lettek elkalapálva az ágyúsok.

Az utolsó veresége a csapatnak idén áprilisban volt, ki más lehet az ellenfél, mint az Arsenal?! Az a kupakiesés nem esett jól, de egy elképesztő széria indult utána.

Ebben a szezonban, augusztus az Everton elleni x az egyetlen botlás a szezonban, ezt rákenhetjük Walker (jogtalan) korai, aztán a Wolves elleni ligakupa meccs a múlt héten hiába lett 0:0, az győzelemmel ért fel. 

Hiába nem volt egy fáklyásmenet az Arsenal ellen az elmúlt időszak, azért születtek szép gólok, bőven:

Amíg a City robog, az Arsenal hullámzik. Az előző szezonban emberemlékezet óta végeztek a top 4-en kívül, azaz nem indulhattak a bajnokok ligájában (így a City a legrégebbi stabil angol BL résztvevő).

Ebben a szezonban a mélypontjuk a második és az ötödik forduló között volt, a megszerezhető tizenkét pontból négyet szedtek össze. Ezek után összeszedték magukat, de október 14-én a Watford rúgott alájuk. Per pill az ötödikek, kilenc ponttal a City mögött. 

Welbeck, Ospina (amúgy sem ő védene) és Cazorla sérült (Santi kálváriájáról pont a héten olvashattunk bővebben), Chambers talán, Kolašinac nagy valószínűséggel játszani fog. 

A nagy kérdés náluk Özil és Sánchez személye. A két sztárjátékos inkább menne, mint maradna Londonban, Alexisért a hírek szerint a City board is fel fog ajánlani kb. 20 millió fontot januárban. 

A hét legfontosabb mérföldköve, hogy Agüero megdöntötte A rekordot.  

Sergio különösen kedves a szívünknek, a blog indulása után fél évvel igazolt Manchesterbe, az első meccsétől kezdve végigkövettük a pályáját égszínkékben. Még egyszer ennyi nincs már benne sajna, de sokszor fogunk vele örülni ezután is!

Itt van mind a 178, nem sorrendben, hanem a egy meccsnyi időben szétosztva, naná, hogy az utolsó legyen a 93:20.