manchester city liverpool összefoglaló premier leaguePazar. Asszem ez a legjobb jelző, amit a Liverpool elleni meccs után használhatunk. Pellegrini megpróbált szép és okos lenni egyszerre, ment neki. Le a kalappal!

Le a kalappal, aztán mehetnek bele a gömbök, ugyanis most már a kupák sorsolása foglalkoztat minket leginkább.

 

A meccs előtt hivatalosan is bejelentették, hogy Balotelli csatlakozott a Liverpool-hoz. Vegyesek az érzéseim. Tényleg nem tudom mit is szóljak hozzá, nem feltétlenül csatlakoznék Liam tweetjéhez, de jó szívvel sok sikert sem szeretnék neki kívánni.

manchester city liverpool összefoglaló premier league

A legfontosabb kérdés eldőlt a start előtt, Agüero nem vállalta még a játékot, Pelle valami nagyon-nagy érzékkel Jovetics kezdett Džeko mellett. Illetve nem is mellette, 4-4-2 volt a hadrend, de inkább volt Edin elől és 4-4-1-1-ben játszottunk, ami nem egyszer átment 4-2-2-2-be. Ez annak is volt köszönhető, hogy Nasrinak továbbra sem ízlik a jobbszél, többször kolbászolt be középre, mondjuk a csapat egyik legjobbja volt.

Zabaleta visszatért, Clichy mehetett vissza a bal oldalra, Yaya párja Fernando lett, aki ízelítőt adott, miért is hívják Polipnak.

Rodgers a 4-3-3 mellett döntött és bízott a fiatalos, gyors támadósorában, majdnem bejött neki. A 10. és a 30. perc között szorongattak, de a védelem állta a sarat (erre mondják többen, hogy mázlink volt. persze, a focihoz mindig is kellett mázli), komoly helyzetük nem volt.

A fél óra letelte után fordult a kocka, mi kezdtük el szorítani a satut a tökük körül. Bejött. Moreno hibázott, Jovetics bevágta.

manchester city liverpool összefoglaló premier league

A szünet után minden folytatódott, egy tanár-diák szitu után JoJo pár hét után újra duplázott a 'pool ellen. Jól ment a játék itt, pörgették a srácok, váltották egymás helyét, igyekeztek gyorsak, kombinatívak lenni. Úgy érzem jól ment.

Rodgers a tökéletesen haszontalan  Coutinho helyére beküldte Markovicsot, jó döntés volt. Pelle is váltott, Silva le, Navas be, így a szerbbel Nasri találkozott szembe.

A 68. percben Džekót cserélte Agüero, hogy a 69.-ben már gólörüljön. Elmebeteg formában van el Kun! Allan le, hátha Emre can valami változást hozni, no he can't. A legvégén a Sterling-Lambert csere azért hozott egy szépítő gólt. Az addig remek Demichelis hibázott, sajna egy Zabaleta öngól lett a vége. Mindegy, semmi sem változott. Mi kaptuk a három pontot, ennél tényleg nem volt fontosabb!

A meccs jegyzőkönyve és az összefoglaló:

A hét fontos eseményei a kupasorsolások, a kevésbé fontos a ligakupa. Ott a harmadik fordulóban a Sheffield Wednesday-t fogadjuk otthon, a szeptember 22-i héten.

De ami igazán izgat minket, az a Bajnokok Ligája, íme az ellenfelek, akik közül ma délután kihúznak mellénk hármat:

1. KALAP: Real Madrid (spanyol), Barcelona (spanyol), Bayern München (német), Chelsea (angol), Benfica (portugál), Atlético Madrid (spanyol), Arsenal (angol), Porto (portugál)

2. KALAP: Schalke 04 (német), Borussia Dortmund (német), Juventus (olasz), PSG (francia), Sahtar  (ukrán), Basel (svájci), Zenit (orosz), Manchester City 

3. KALAP: Bayer Leverkusen (német), Olympiakosz (görög), CSZKA Moszkva (orosz), Ajax (holland), Liverpool (angol), Sporting (portugál), Galatasaray (török), Athletic Bilbao (spanyol)

4. KALAP:  Anderlecht (belga), Roma (olasz), Monaco (francia), Malmö (svéd), BATE (fehérorosz), APOEL (ciprusi), Ludogorits (bolgár), Maribor (szlovén)

A legkegyetlenebb a Real, Leverkusen, Roma vagy a Bayern, Bilbao, Monaco trió lenne, a legkönnyebb talán a Porto, CSZKA, Maribor hármas. Ti kiket szeretnétek?